Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Αποτελέσματα κατατακτηρίων στην Οδοντιατρική Αθήνας.


      Ανακοινώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, από την γραμματεία της σχολής, τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων του Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, που έγιναν τον Δεκέμβρη του 2019. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είχαν δηλώσει συμμετοχή 93 υποψήφιοι, ενώ βαθμολογήθηκαν 74, που διαγωνίστηκαν για 11 θέσεις. Καλύφθηκαν όλες οι θέσεις, και μάλιστα με το πρώτο κριτήριο, δηλαδή βαθμολογήθηκαν όλοι με πάνω από 10 σε κάθε μάθημα. Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 50,5 μονάδες, ενώ ο τελευταίος 44,5. Υπήρξε και εδώ ισοβαθμία στην τελευταία θέση, αλλά και ίδιος αριθμός συναφών μαθημάτων (!), οπότε έγινε... κλήρωση και αυτή την φορά, πάλι χωρίς να είναι παρόντες οι  ισοψηφίσαντες, αν έχω πληροφορηθεί σωστά! Σε προηγούμενη ανάρτηση μου, έχω αναφερθεί σε αυτό το αντιπαιδαγωγικό μέτρο, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να διεξάγεται, αφού ο νόμος την ορίζει (διόρθωσα εδώ το κείμενο της ανάρτησης μου, όταν διαπίστωσα πως δεν ήταν σωστή η αρχική μου πληροφορία περί ανοιχτής κλήρωσης... Κρίμα και πάλι).
    Ανάμεσα στους επιτυχόντες, περιλαμβάνονται και 8 μαθητές μου. Παραθέτω, με την άδεια τους, τα ονόματα και την σειρά επιτυχίας τους:

                 Κατσιούπα Ιωάννα           3η-4η  (ισοβαθμία)
                Κοντοέ Αγγελική               3η-4η  (ισοβαθμία)
                Ράπτης Νίκος                       5ος
                Τρουλινού Φαίη                   6η
                Κόκκου Γωγώ                      7η
                Νούτσος Γιώργος                8ος
                Σκαλτσογιάννης Βασίλης   10ος
                Γρυπάρη Μαρία                   11η

   Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, που προσπάθησαν πολύ γι' αυτή τους την επιτυχία. Θέλω όμως να συγχαρώ και τα παιδιά, που την προσπάθεια τους, την γνωρίζω καλά και την τιμώ το ίδιο πολύ και που δεν βρίσκονται ανάμεσα στους 11. Ας μη το βάλουν κάτω...




                

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολύ Δάσκαλε για την πολύτιμη συνδρομή σας στην επίπονη προσπάθεια των παιδιών αυτών να κάνουν πράξη το όνειρό τους.
    Δημήτρης Κόκκος (πανευτυχής) πατέρας της Γωγώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή