Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ιατρική Αθήνας: Αποτελέσματα κατατακτηρίων.


           Ανακοινώθηκαν σήμερα από την γραμματεία της Ιατρικής σχολής της Αθήνας, τα αποτελέσματα των φετινών κατατακτηρίων. Συμμετείχαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, 257 υποψήφιοι, που διαγωνίσθηκαν για 22 θέσεις. Ανάμεσα στους επιτυχόντες βρίσκονται και 5 υποψήφιοι που προετοιμάστηκαν μαζί μου στο μάθημα της Ιατρικής Φυσικής Τα ονόματα τους και η σειρά επιτυχίας τους:

                           Γεωργοπούλου Στεργία                   3η
                           Καπλανιάν Άνι                                  8η
                           Πανοηλία Μαρία-Παρασκευή          10η
                           Αθανασοπούλου-Λαζάρου Βίκυ      11η
                           Μανουσάκη Αλεξάνδρα                   14η

          Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, που άξιζαν την επιτυχία τους αυτή.
Πρέπει να συγχαρώ ακόμη για την προσπάθεια τους και τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, 4 από τα οποία βρίσκονται στις  επόμενες θέσεις(!!!): Η Αθηνά, η Θάνια, ο Νίκος και η Αναστασία, με 41,5 , 41, 41 και 41 μονάδες αντίστοιχα, έναντι 42,5 της τελευταίας εισαχθείσας.

         Οι φετινές εξετάσεις στην Ιατρική της Αθήνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές. Χαρακτηρίστηκαν ακόμη από υψηλό βαθμό οργάνωσης, για πρώτη φορά τόσο εμφανή, πράγμα που πέραν των άλλων, φαίνεται και από την αναπάντεχα γρήγορη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.Μακάρι αυτό να συνεχιστεί, εννοείται.
        Ειδικότερα, για το μάθημα της Ιατρικής Φυσικής, οι βαθμολογίες-που επίσης για πρώτη φορά δημοσιοποιήθηκαν- δείχνουν αυτό που σε παλαιότερη ανάρτηση είχα επισημάνει: Η προετοιμασία, είναι ανάγκη να είναι πολύ υψηλού επιπέδου και φυσικά προϋποθέτει πάρα πολλή δουλειά στο σπίτι, πέραν των άλλων.

           
             Θεωρώ απαραίτητο ακόμη να πω, πως δύο από τις παραπάνω επιτυχούσες, προετοιμάστηκαν από άλλον συνάδελφο Φυσικό για κάποιο διάστημα, πριν έλθουν σε μένα. Έτσι, νομίζω, οφείλουν ενδεχομένως και σε αυτόν μερίδιο της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου