Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Αποτελέσματα Κατατακτηρίων Φαρμακευτικής.


     Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Γραμματεία της Φαρμακευτικής Σχολής της Αθήνας, τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων του Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, που έγιναν τον Δεκέμβρη.  Αίτηση συμμετοχής είχαν υποβάλει 36 υποψήφιοι, που διαγωνίστηκαν για τις 14 θέσεις που διαθέτει ο νομοθέτης για κατάταξη στην Φαρμακευτική. Καλύφθηκαν οι 11 από αυτές, γιατί ο νόμος θέτει ως προϋπόθεση επιτυχίας, οι επιτυχόντες να έχουν βαθμολογηθεί πάνω από 10 (με άριστα το 20) σε κάθε μάθημα και αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις, τότε αρκεί να έχουν γράψει πάνω από 30 άθροισμα και στα τρία μαθήματα κι ας μην έχουν πάνω από 10 στο κάθε ένα. Επομένως, μόνον 11 υποψήφιοι φαίνεται πως πληρούν φέτος τις προϋποθέσεις του νόμου, που ρητά ορίζει, πως οι υπόλοιπες θέσεις δεν συμπληρώνονται από τους επόμενους.
   Βέβαια, για μια ακόμη φορά, η Γραμματεία της Σχολής, δεν δημοσιοποίησε τις βαθμολογίες όλων των υποψηφίων - με κωδικούς έστω, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων - ούτε καν των επιτυχόντων, ούτε και την σειρά επιτυχίας τους, αφού, απ' ό,τι με ενημερώνουν μαθητές μου, η σειρά επιτυχίας που τους ενημερώνει τηλεφωνικά η γραμματεία, δεν συμπίπτει με την σειρά αναγραφής των κωδικών στην σχετική ανακοίνωση!!!
    Τώρα, στα δικά μας:  Φέτος προετοιμάζαμε στο μάθημα της Φυσικής, η Ελισάβετ Γιανναροπούλου κι εγώ, 11 υποψηφίους για την Φαρμακευτική, 4 η Ελισάβετ και 7 εγώ. Από αυτούς, πέτυχαν οι 6 ( 2 από αυτούς που προετοίμαζε η Ελισάβετ και 4 που προετοίμαζα εγώ. Παραθέτω, με την άδεια τους, τα ονόματα τους κατ' αλφαβητική σειρά και την σειρά επιτυχίας, όσων την γνωρίζω (θα συμπληρώνω αυτή την ανάρτηση καθώς θα ενημερώνομαι, για την σειρά επιτυχίας και των υπολοίπων). Συγχαρητήρια!!!

                1. Κουτρουμάνου Νάντια          6η

                2. Κωνσταντινίδης Θέμης         2ος

                3. Ματθαιάκη Χρυσάνθη           3η

                4. Μαυρογένης Περικλής          5ος

                5. Παυλάκου Φωτεινή               7η

                6. Χρόνη Ολίνα                          1η

  Στα παιδιά, που παρ' όλη την προσπάθεια τους, δεν έχουν σήμερα την χαρά να δουν τα ονόματα τους ανάμεσα στους επιτυχόντες, να πω, πως γνωρίζουμε τον αγώνα τους και την αξία της προσπάθειας τους!  Να μην το βάλουν κάτω!  Τα θέματα, της Φυσικής τουλάχιστον,  όπως δείχνουν και οι κενές θέσεις, που για πρώτη φορά παρατηρούνται στην Φαρμακευτική, ήταν δύσκολα και δείχνουν σε όλους μας την ανάγκη μιας πιο γερής και πιο βαθιάς προετοιμασίας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου